fbpx

voor bewuste vrouwen

complete retreat

inspirerende en

Het meest

Time-Out Retreat Compleet voor bewuste vrouwen

Hoe druk je ook bent, hoeveel aandacht je werk, gezin of sociale contacten ook vergen, je hebt zo nu en dan tijd voor jezelf nodig. Om echt te rusten, op te laden, te reflecteren, te genieten en weer bewust vooruit te kijken. Maak nu ruimte en gun jezelf deze unieke time-out waar aandacht is voor jou als vrouw op alle vlakken; hoofd, hart, lichaam, geest en ziel.

Heb jij genoeg van

 • Maar doorrennen en geleefd worden;
 • Twijfelen en geen keuzes maken;
 • Het knagende gevoel niet te doen wat je echt wilt doen?

Wil jij

 • In alle rust onder professionele begeleiding ontdekken wat je drijft? Wat je purpose, potenties en kwaliteiten zijn;
 • Weten hoe je deze kunt inzetten in je dagelijks leven en werk;
 • Je hartverlangens volgen?

En zoek jij

 • Meer verbinding met jezelf en met anderen;
 • Concrete tools om jouw leven en werk echt betekenis te geven;
 • Meer energie en vitaliteit;
 • Plezier en volop inspiratie?

HOE DAN?

GA TERUG NAAR JE NATUUR

GUN JEZELF EEN COMPLETE TIME-OUT

Terug naar je natuur

” Deze Time-Out was precies wat ik zocht en nodig had!”


De 3-daagse Time-Out Compleet is het meest inspirerende en complete retreat voor bewuste vrouwen die midden in het leven staan en willen bezinnen, opladen en nieuwsgierig zijn naar zichzelf.

Die willen groeien en ontmoeten, op een fijne, intieme plek in de natuur.

Maak nu de keuzes die jou verder helpen, die jou in je kracht zetten en jouw ogen doen glinsteren.

“Bij Buitenplek Time-Out krijg je je persoonlijke APK”

Hoe ziet een 3-daagse Time-Out Compleet eruit?

Onder de bezielende en professionele begeleiding van Wineke van Doezelaar en Ella Taal ga je drie dagen de verdieping in.

Samen met maximaal 6 andere deelnemers doorloop je een zorgvuldig samengesteld programma dat afhankelijk van tijd, energie en niveau wordt aangepast aan jou en de groep. Kennisdeling, ervaringsgerichte interventies, fysieke inspanning, ontspanning en rustmomenten wisselen elkaar af.

We hebben de laatste 20 jaar een hele toolbox vol met interventiemateriaal, opleidingen, trainingen en ervaringen verzameld. We passen toe wat we zelf hebben geleerd. Tijdens het retreat werken we sowieso met de Motivation Factor, vision boards, mindfulness en een aantal spirituele wijsheid tradities. Je krijgt een persoonlijk kompas, een natuurgeneeskundig consult, een voedingstest en een massage.
Er is volop ruimte voor 1 op 1 coaching, uitwisseling, beweging, creatieve activiteiten, wandelen, goede gesprekken, plezier maken en natuurlijk verrukkelijk puur vers bereid eten.

Het Time-Out programma is een reset. Je gaat IN de natuur, terug naar je EIGEN natuur. Naar wie jij werkelijk bent en wat je drijft. Het programma helpt jou om krachtig en vitaal op eigen benen te staan, verbonden met jouw eigenheid en talenten.
Het programma is ook uiterst geschikt als je niet zo goed weet welk werk bij je past of een echte change wilt maken op welk gebied dan ook.

Wineke van Doezelaar

heeft ruime 20 jaar ervaring als zelfstandig communicatiemanager en adviseur. Zij volgde naast haar werk vele opleidingen op het gebied van bewustzijns- en persoonlijke ontwikkeling waaronder de 3-jarige opleiding Toegepaste Integrale Psychologie, Oplossingsgericht – en Systemisch werken en diverse stilte retreats. Daarnaast is zij NLP master, ACT therapeut en Human Potential Coach. Ze is een authentieke communicatie-expert, inspirator en coach die graag de diepte ingaat en geen enkel onderwerp schuwt.
Ze heeft een paar jaar geleden besloten haar hart te volgen en is inmiddels gespecialiseerd in de organisatie en begeleiding van retreats voor vrouwen. Daarnaast geeft zij muzikale theaterlezingen over ‘Bezieling op de werkvloer’.
In haar vrije tijd speelt ze piano, zingt, leest, schildert, tennist en danst de Argentijnse tango met haar liefdespartner met wie ze samenwoont in Driebergen, en is ze moeder van één zoon.

Ella Taal

werkt al 24 jaar als zelfstandig trainer coach en organisatieadviseur vanuit haar bureau Awareness in Business en geeft sinds een paar jaar retreats voor verschillende doelgroepen. Zij heeft ruime ervaring bij diverse opdrachtgevers in het bedrijfsleven met bewustzijnsprogramma’s, begeleiding van managementteams, mindfulness- en leiderschapsprogramma’s en coaching. Geïnspireerd door denkers als Stephan Covey, Deepak Chopra, Helle Bundgaard en Brene Brown, heeft zij een passie voor leiderschap en coaching ontwikkeld. Zij weet te schakelen en te verbinden tussen harde en zachte elementen in haar advisering, training en coaching. Ze is moeder van drie dochters en woont in Blaricum.

Gun jij jezelf een top ervaring?


“Mijn grootste inzicht was dat ik er mag zijn. Dat ik mijn geluk zelf moet creëren en niet moet laten afhangen van een situatie waar ik niets aan kan veranderen.’’ Machteld Roesink (tandartsassistente).

De Buitenplek omgeven door 200 ha bos

“De 3 dagen met vrouwen daagde me uit even helemaal stil te staan. In de loop van het weekend ging ik steeds meer luisteren naar mezelf. En voelen.”

Jeannette van BeekManaging Partner bij 2C&More

“Buitenplek Time-Out is voor mij een ervaring om nooit te vergeten. Ik heb stappen gezet die ik daarvoor niet durfde.”

Sharon LammersExecutive assistant

“De wandelcoachsessie met Wineke heeft mij het inzicht gebracht waar ik naar op zoek was”.

Madeleine van der HeijdenCommercieel manager

Waarom een Time-Out Compleet bij Buitenplek Time-Out?

Omdat:

 • Je drie hele dagen onder enthousiaste en liefdevolle begeleiding met jezelf aan de slag gaat in een ontspannen vakantiesfeer in de natuur.
 • Wij een appèl doen op jouw innerlijke wereld en kracht en dit combineren met een aantal diep werkende, bewezen methodieken.
 • Er aandacht is voor hoofd, hart, lichaam, geest en ziel. Het complete plaatje dus.
 • Je een Persoonlijk kompas én een MotivationFactor verslag krijgt met persoonlijke toelichting op jouw top 5 talenten en top 5 behoeften, talenten én purpose.
 • Nu eindelijk helder wordt wat je energie kost en oplevert.
 • Je lekker creatief aan de slag gaat met je eigen vision board dat jou helpt om je verlangens en doelen helder in beelden om te zetten.
 • Je ervaart en leert welke voeding jou voedt, welke tekorten je evt. hebt en wat je beter kunt laten staan. Mede a.d.h.v. een voedingstest en natuurgeneeskundig consult.
 • We onderzoeken hoe je de uitkomsten van deze dagen kunt manifesteren in jouw gewenste dagelijkse leven en werk.
 • Ons programma waanzinnig goed is afgestemd op vrouwen zoals jij.
 • De kwaliteiten en ervaringen van Ella en Wineke een perfecte combinatie vormen om jou als vrouw in zijn totaliteit verder op weg te helpen.
 • Je het waard bent!

 


“Ik heb veel nieuwe inzichten gekregen. En om liefdevoller en zachtaardiger met mezelf om te gaan. Ik ben Wineke en haar team zeer dankbaar”. Mariette Pinas.

De 3-daagse Time-Out Compleet is inclusief:

 • Alle activiteiten en groepssessies, coaching, massage, meditatie, creatieve en fysieke activiteiten
 • Overnachtingen: 2 overnachtingen in een tent met matras
 • Vegetarische maaltijden: 2x ontbijt, 3 x lunch, 2 x 3-gangendiner
 • Onbeperkt koffie, thee, sappen, fruit en versnaperingen

Bonus #1

Motivation Factor inclusief een uitgebreid rapport met persoonlijke toelichting (t.w.v. € 320)

De  Motivation Factor geeft inzicht in je motivatievaardigheid, intrinsieke motivatie, je top 5 behoeften en top 5 talenten.

Bonus #2

Eén terugkomdag op Buitenplek in Driebergen

Een paar weken na de 3-daagse organiseren we een terugkomdag. Deze dag gaan we nog dieper in op de uitkomsten van de 3-daagse en de toepassing hiervan. Ook kijken we hoe het nu gaat, welke stappen je hebt gezet, wat je nog tegen houdt en wat je nodig hebt om je verlangens te realiseren.

Bonus #3

1 uur persoonlijke coachingsessie (t.w.v. € 100)

Als extra bonus krijg je tijdens de terugkomdag ook een persoonlijke 1 op 1 coachingsessie met Wineke of Ella.

De prijs

De prijs voor de 3-daagse Time-Out Compleet van 14 – 16 augustus 2020 inclusief de bonussen is:

824 voor particuliere deelnemers
€ 1.190 voor zakelijke deelnemers

Let op! De prijzen zijn allemaal exclusief 21% BTW.


Er is slechts plek voor 6 vrouwen

Meld je dus NU aan


“Geweldig hoe je een analyse kunt maken van je brei aan gevoelens.”
Desiree Burger (chirurg en intensivist)

 

Praktisch

 • Datum: vrijdag 14 augustus 2020 om 10.00 uur – zondag 16 augustus 17.00 uur.
 • Locatie: Poorwachterhuis op Landgoed Klein Heidestein, Heidestein 5 in Driebergen
 • De Buitenplek in Driebergen ligt direct aan de bossen van de Utrechtse Heuvelrug en is perfect bereikbaar per openbaar vervoer en met de auto.
 • Alle activiteiten worden deskundig begeleid door betrokken professionals met zeer ruime ervaring in hun vakgebied.
 • Op de Buitenplek hangt een serene, ontvankelijke en fijne sfeer. Er zijn lichte prettige ruimtes gecreëerd voor ontspanning, fysieke inspanning en verdieping.
 • Je overnacht buiten in de natuur in een 2-persoons tent met een matras, direct naast het huis. De tent heb je helemaal voor jezelf. Zo heb je privacy en ben je super veilig t.a.v. vervelende virussen.
 • Sanitaire voorzieningen zijn beschikbaar in het huis.
 • Vanzelfsprekend houden wij rekening met de dan geldende regels rondom het corona virus.
 • Een dag start om 8 uur en rond 23 uur sluiten we de dag af.
 • Er is plek voor maximaal 6 vrouwen. Dus volop ruimte voor persoonlijke aandacht en ontmoetingen. Zorg dat je je op tijd aanmeldt.
 • Zodra je je hebt ingeschreven en betaald, is je inschrijving definitief. Je ontvangt ruim een week voor aanvang een mail met meer praktische informatie.
 • Heb je nog vragen of wil je eerst persoonlijk kennismaken, neem dan contact op met Wineke 06 5588 3567 of Ella 06 5533 4728.

“De 3-daagse bij Buitenplek Time-Out kwam precies op het moment dat ik het niet meer zag zitten op vele vlakken.
Drie dagen om nooit meer te vergeten en wat ben ik gelukkig!”
– Zoeraida Hussanaili, jurist –

Nieuwsgierig en……

Verlang je naar rust, inspiratie en bezieling?
Weten wat je echt te doen hebt?
Ontdekken wat jou ten diepste drijft?
Wil je jezelf helemaal aanzetten, gezond en vitaal?
Jouw potentieel ontdekken en op de juiste manier inzetten?
En ook een beetje vakantie vieren?

Kom naar de 3-daagse Time-Out Compleet!
En ga ontspannen, opgeladen, geïnspireerd en met super waardevolle, concrete inzichten weer huiswaarts.

Rust en natuur werkt magisch en helend