fbpx

voor bewuste vrouwen

complete retreat

inspirerende en

Het meest

Buitenplek Business Retreat

Het meest natuurlijke en inspirerende 3-daagse retreat voor ondernemers, directeuren, ceo’s, leidinggevenden en senior professionals!

 

“Bij Buitenplek Time-Out krijg je je persoonlijke APK”

Verlang je naar inspiratie en bezieling in je team of organisatie?

Wil je het juiste gesprek met medewerkers voeren? Jouw team en de organisatie op gang krijgen, gezond en vitaal? Potentieel op de juiste manier inzetten?

Begin bij jezelf!

En reflecteer op jouw:

 • Leiderschapsstijl
 • (Business)doelen
 • Potenties
 • Vitaliteit
 • Eigenheid

Deelnemers waarderen een Retreat bij Buitenplek Time-Out met gemiddeld een 9,1

Word

die krachtige, energieke, authentieke inspirator die anderen aanzet hetzelfde te doen.Want jouw energie en eigenheid werkt aanstekelijk omdat je straks weer precies weet waar je voor staat, wie je bent en wat je wilt. Jij ziet het grote plaatje voor je en weet jouw potenties optimaal te benutten. Jij bent hét voorbeeld voor jouw collega’s, partners en klanten.

Wil jij dit ook?

Hoe druk je ook bent, hoeveel aandacht je werk ook vergt. Je hebt zo nu en dan tijd voor jezelf nodig. Om echt te rusten, op te laden, te reflecteren en weer bewust vooruit te kijken. Maak nu ruimte en ervaar hoe je meer bewustzijn creëert om jouw rol met eigenheid en inspiratie te vervullen.

GUN JEZELF EEN
3-DAAGSE BUSINESS RETREAT

Terug naar je natuur

Tijdens een Buitenplek Business Retreat ga je onder de bezielende en professionele begeleiding van Wineke van Doezelaar en haar top team drie dagen de verdieping in. In de natuur op een prachtige plek geef je op eigen wijze invulling aan persoonlijk leiderschap, vitaliteit en gezondheid. Je reflecteert op je leiderschapsstijl, je doelen en inspiratiebronnen.

Samen met maximaal 12 andere deelnemers doorloop je een zorgvuldig samengesteld programma dat afhankelijk van tijd, energie en niveau wordt aangepast aan jou en de groep. Kennisdeling, ervaringsgerichte interventies, fysieke inspanning en stiltemomenten wisselen elkaar af. We werken met een wetenschappelijk bewezen tool namelijk de Human Potential Tool en spirituele wijsheidtradities. Er is volop ruimte voor 1 op 1 coaching, uitwisseling, beweging, massage en natuurlijk verrukkelijk vers bereid eten.

Resultaat

Na drie dagen ga jij ontspannen, opgeladen, geïnspireerd en met waardevolle inzichten weer huiswaarts. Verder heb je:

 • Inzicht in je benutte – en onbenutte potenties
 • Kennis van jouw energie- en inspiratiebronnen
 • Duidelijkheid over waar je wel en geen energie van krijgt
 • Handvatten waarmee je op eigen wijze invulling geeft aan jouw rol en ideale werkende leven

“De 3-daagse retreat daagde me uit even helemaal stil te staan. In de loop van het weekend ging ik steeds meer luisteren naar mezelf. En voelen.”

Jeannette van Beekmede eigenaar Videoroom en projectmanager

Waarom een Business Retreat bij Buitenplek

Dit business retreat gaat uit van jou innerlijke wijsheid en kracht. Met ons programma doen wij een appèl op jouw innerlijke wereld. Wij hanteren dus geen commerciële modellen of methodieken. Gewoon omdat we daar niet in geloven. Omdat ze je vormen naar een voorgeprogrammeerd hokje.

Wat is een time-out?

Een time-out is een moment voor jezelf. Tijdens een Business Retreat mag je al je rollen even helemaal loslaten en gewoon jezelf zijn. En dat zal best nog een uitdaging zijn; jezelf zijn. Jij bepaalt zelf waar je behoefte aan hebt en wat jou helpt om helemaal tot rust te komen, te bezinnen, en jouw binnenwereld weer aan te zetten. Je gaat aspecten van jezelf verkennen, herkennen en erkennen. Je ontdekt en ervaart steeds meer wie jij in essentie bent, waar je voor staat, wat jij wilt én hebt te geven in jouw business.

Wineke van Doezelaar heeft ruime ervaring als zelfstandig communicatiemanager en adviseur. Door haar veelzijdige kennis en opleidingen op het gebied van bewustzijn en persoonlijke ontwikkeling (O.a. NLP, ACT, ITIP, Systemisch coachen en Human Potential Coach) is zij een authentieke communicatie-expert, inspirator en coach. Ze is gespecialiseerd in de organisatie en begeleiding van retreats. Daarnaast geeft zij muzikale theaterlezingen over ‘Bezieling op de werkvloer’.
In haar vrije tijd speelt zij piano, zingt, leest, schildert, tennist en danst de Argentijnse tango met haar liefdespartner. Ze woont in Zeist en is moeder van één zoon.

“De wandelcoachsessie met Wineke heeft mij het inzicht gebracht waar ik naar op zoek was”.

Madeleine van der HeijdenCommercieel manager

” Dit is precies wat ik nodig heb!”

“De 3-daagse heeft mij echt goed gedaan. Het was veel te druk in mijn hoofd. Door dit weekend heb ik de rust weer gevonden. Ik ben weer ‘geland’ mede door de verschillende activiteiten, de coachwandeling met Wineke, de stilte, alleen maar lieve mensen ontmoeten en het verrassende en met liefde bereide vegetarisch eten. Wineke en haar team, bedankt”. ♥️

Truus ter Horst

“Wat heb ik genoten van de lieve dames om me heen, van de prachtige locatie, van het heerlijke eten en vooral van de stilte. In dit weekend is me duidelijk geworden in wat voor een ‘gehaaste’ maatschappij wij leven en wat voor druk we elkaar en onszelf opleggen. Dank je wel voor deze mooie levenslessen!”

Marianne van der Geld

De Buitenplek met 2 ha eigen bos


“Ik heb veel nieuwe inzichten gekregen. En om liefdevoller en zachtaardiger met mezelf om te gaan. Ik ben Wineke en haar team zeer dankbaar”. Mariette Pinas.

De 3-daagse Time-Out Retreat is inclusief:

 • Alle activiteiten:coaching, massage, yoga, meditatie, creatieve activiteiten;
 • 2 overnachtingen in de villa op de Buitenplek;
 • Alle vegetarische maaltijden: 2x ontbijt, 2 x lunch, 2 x diner;
 • Onbeperkt koffie, thee, sappen, fruit en versnaperingen (geen alcohol).

Bonus #1

1 uur persoonlijke coachingsessie (t.w.v. € 125)

Als bonus krijg je na afloop een persoonlijke 1 op 1 coachingsessie met een coach. Deze sessie  wordt binnen 2 weken na de retreat gepland. Jij staat centraal: Hoe gaat het nu met je? Volg jij je hart? Welke stappen heb je al genomen of wil je nemen?

Bonus #2

Human potential tool (t.w.v. € 145)

Bonus #3

Motivation factor (t.w.v. € 195)

Investering

De investering voor de 3-daagse Business Retreat is € 1.997 all-in en excl. 21% BTW.

Buitenplek Business Retreat is voor minimaal 6 en maximaal 12 personen.

Aanmelding

Voor meer informatie en aanmelding kun je contact opnemen met Wineke van Doezelaar via wineke@buitenplektimeout.nl of bel 06 5588 3567.

Ontwikkelen, veranderen en verbinden

Er is plek voor 12 deelnemers

Meld je dus NU aan

Praktisch

 • Datum: 15 mei 2020 van 14.00 tot 17 mei 16.00 uur.
 • Locatie: Staverhul 9 Uddel
 • De Buitenplek in Uddel heeft een eigen bos van 2 hectare en is goed bereikbaar per openbaar vervoer en met de auto.
 • Op de Buitenplek hangt een serene, ontvankelijke en fijne sfeer. Er zijn lichte prettige ruimtes gecreëerd voor ontspanning, fysieke inspanning en verdieping.
 • Je slaapt in een 2-persoons. Tegen een meerprijs van 45 euro per nacht, beschik je over een 1-persoonskamer. Alle kamer hebben een eigen wasbak.
 • Alle activiteiten worden deskundig begeleid door betrokken professionals met zeer ruime ervaring in hun vakgebied.
 • Er is plek voor maximaal 12 personen. Dus volop ruimte voor persoonlijke aandacht en ontmoetingen. Zorg dat je je op tijd aanmeldt.
 • Zodra je je hebt ingeschreven en betaald, is je inschrijving definitief en ontvang je ruim een week voor aanvang een mail met meer praktische informatie.

Kom je ook?

Ben je toe aan een time-out? Aan 100% tijd voor jezelf, rust, inspiratie, ontspanning, nieuwe ontdekkingen en interessante ervaringen en ontmoetingen? En gun je jezelf deze bijzondere persoonlijke 3-daagse Time-Out? Dan zie ik je graag op de Buitenplek. Reserveer hier direct je plek.

Heb je nog vragen of wil je overleggen of de 3-daagse geschikt is voor jou? Stuur dan een e-mail naar wineke@buitenplektimeout.nl.

Zie ik je daar?

“De 3-daagse bij Buitenplek Time-Out kwam precies op het juiste moment op vele vlakken.
Drie dagen om nooit meer te vergeten en wat ben ik gelukkig!”
– Zoeraida Hussanaili, jurist –

“Zo’n energieboost gun ik iedereen.” Sonja van Tellingen

Lees hier nog meer ervaringen

Stilte en natuur werkt magisch en helend