fbpx

hoe je ze aanboort

als je maar wist

wonderen kunt verrichten

waarmee je

Je hebt potenties


Sta jij in standje overleven?

Voel je je niet gelukkig?

En wil jij vanuit je eigen wijsheid en potenties, betekenisvol werken en leven?

Ontdek wie je werkelijk bent. Een krachtige, liefdevolle, stralende vrouw.


Time-Out Traject

EigenWijsheid

“Waar velen mij onzeker maakten, ervaarde ik op de Buitenplek dat ik zo verschrikkelijk krachtig ben”

Jij hebt álle ingrediënten in je leven om je goed te voelen. Je bent bovendien intelligent, gevoelig en je hebt idealen.

Toch voel jij je niet voldaan.

Je laat iedereen voorgaan in je leven, waardoor je niet toekomt aan je diepere verlangen en ware potentieel. Daardoor vraag jij je steeds vaker af.

Help! Is dit nu mijn leven?

“Ik wil het zo graag goed doen voor iedereen, dat breekt me op” 

Herken je dit?

  • Je hebt het gevoel dat je in je leven en in je werk niet tot je recht of volledige ontplooiing komt.
  • Je weet dat er meer in jou zit dan er nu uitkomt en van binnen voel je dat het anders kan. Maar je weet niet precies hoe.
  • Je snakt naar meer betekenis in je leven en je worstelt met concrete levensvragen.
  • Je bent het zat om alles alleen te doen en wilt je dolgraag verbinden met anderen.
  • Je teveel volgens ‘het boekje’ leeft en daarop stuk loopt. Eigenlijk wel je weet dat harder werken en beter je best doen, je niet gaat helpen.


Time-Out Traject

EigenWijsheid

Kom uit de luwte van je bestaan.

“Ik zit al zo lang niet lekker in mijn vel, ik voel me steeds vaker gestrest en opgejaagd”

Stap in het licht en ga jouw leven ontdekken.

“Ik twijfel over mijn baan en over mijn relatie, trek ik dit de komende 20 jaar nog wel?”

Onderzoek wat echt bij je past en wat voor jou werkt.

“Ik weet niet meer wie ik ben, ik loop mezelf voorbij, ik word geleefd, zo wil ik het niet!”

Leer opnieuw verbinding maken met je intuïtie.

Luister naar je hart en voel het potentieel van jouw vrouw-zijn.

Jouw dromen lieve vrouw, jouw idealen.

Ze wachten op jou.


Time-Out Traject

EigenWijsheid

Wil jij een betere relatie met jezelf ontwikkelen? 

Je ontspannen en betekenisvol voelen? 

Je wijsheid en ware potentieel inzetten? 

Het is er altijd al geweest… Het wacht op jou… 

Tot jij jezelf toestemming geeft….

“Tijdens de time-out dagen is me duidelijk geworden in wat voor een ‘gehaaste’ maatschappij wij leven en wat voor een druk we elkaar en onszelf opleggen. Dank je wel voor deze mooie levenslessen en onvergetelijke ervaring.”

Marian van der Geld

“Plotseling vielen de puzzelstukjes in elkaar. Ik heb op de Buitenplek geleerd naar mijn gevoel te luisteren en mijn grenzen aan te geven. Omdat mijn gevoel en ik er mogen zijn zoals we zijn. En dat is zo’n bevrijdende gedachte. Ik ben blij dat ik me dit zelf heb gegund.”

Marissa Harmsen

“Wineke helpt je om te gaan voelen wat je kracht is, waar je verlangen ligt, wat jouw volgende actiepunt gaat zijn. Ze creëert een setting waardoor je jouw eigen wijsheid aan de oppervlakte kan brengen en versterkt je zelfvertrouwen. Zodat je gaat doen wat je het liefste wilt.”

Robijn Tilanus

Wineke van Doezelaar

Mijn naam is Wineke van Doezelaar, ik begeleid vrouwen zoals jij, die in de hectiek van hun leven de verbinding met hun  ware natuur, hun innerlijke wijsheid zijn kwijtgeraakt. Voor veel vrouwen is dit herkenbaar en je bent echt niet de enige.

Wij vrouwen eisen ontzettend veel van onszelf. We zijn zo gericht op onze buitenwereld dat je natuurlijke verlangen en groei in het gedrang komen. Je cijfert jezelf weg en het leven voelt steeds zwaarder, moeilijker en ingewikkelder.

Ik spreek uit ervaring; het was een pittige en leerzame weg. En nog steeds leer ik iedere dag weer meer over mezelf, over mijn eigen binnenwereld en de wereld om mij heen. Sinds ik mijn hart volg, mijn potenties leef en durf te vertrouwen op mijn eigen wijsheid, ben ik meer ontspannen, leef ik liefdevoller, milder en geef ik vooral echt betekenis aan mijn leven. Mijn leven doet ertoe. En dat gun ik elke vrouw.

Het leven is niet bedoeld om een burn-out, stress of angsten te hebben. Het leven mag leuk, licht en betekenisvol zijn. Jouw eigen wijsheid weet dit al lang. Ze wacht op jou. Tot jij er klaar voor bent.

Het is tijd om te helen. Te dansen, te lachen, te genieten. Je mag er zijn. Vanuit je volwaardig potentieel en zachte kracht. Met alles wat er is.

 

Geef jezelf toestemming

Stap in het EigenWijsheid Traject, leef en ontdek


De kracht van verbinding met jezelf

Rust in je hoofd en lichaam

De warmte van verbinding met anderen

Helderheid in je visie

Richting in je leven


Je leeft NU. Geef jouw leven betekenis

Wat het EigenWijsheid Traject NIET is:

 • Het  is geen therapie, er is niets mis met je, je hoeft niets op te lossen tijdens EigenWijsheid Traject, of anderen de schuld te geven van keuzes die je in het verleden hebt gemaakt.
 • Het EigenWijsheid Traject is niet hard ploeteren en werken. Je hoeft niets iets te doen of te proberen wat niet goed, natuurlijk of ‘eigen’ voelt; je hoeft niet iemand te zijn of te worden die je niet bent.
 • Het EigenWijsheid Traject is niet schikt voor jou als je nog niet durft of wilt delen wat er leeft in jou, als je contact met de groep of met anderen nog te spannend vindt of als je geen 100% commitment wilt geven.


Ben jij 100% committed?

Hoe ziet het EigenWijsheid Traject eruit?


Zes maanden
| Gedurende zes maanden ga je ontdekken wat de weg naar jouw EigenWijsheid Traject, JOUW POTENTIEEL is. Dit begint met acceptatie en totale overgave van alles wat is. Inclusief met het stoppen van je verzetten tegen wat was; het gevoel dat je slachtoffer bent of was; of passiviteit.


8 gelijkgestemde vrouwen
|
Je trekt met 8 gelijkgestemde vrouwen op. Je deelt met elkaar je verhaal, je proces en je viert met elkaar je groei, ontwikkeling en ontdekkingen


2 x tweedaagse retreat en 4x eendaagse in de natuur |
We komen meerdere keren samen in een perfecte, serene en veilige  omgeving in de natuur voor een tweedaagse retreat. Centraal staat ontspanning, ontdekking en loslaten van dat wat jou niet langer dient. Denk hierbij aan lichaamswerk, meditatie, systemisch werken, ademsessies, coaching, wandelen, voeding, stemwerk en ontboezemde gesprekken.


Online groepscalls
|
Om te lachen, leren en groeien. Met elkaar en van elkaar. We delen veel met elkaar en vormen een hechte groep waarin veiligheid, vertrouwen en groei centraal staat.


Individuele aandacht
|
Een diepe connectie met jezelf en met elkaar ontwikkelen.


Holistisch vormgegeven |
Wat wil zeggen dat je met lichaam, hart en ziel werkt. Voeding voor je geest, connectie met je hart en je eigen wijsheid omarmen.

Reflectie

Heerlijk vers en vegetarisch

Verbinding & Liefde

 

Aanbod EigenWijsheid Traject

 

EigenWijsheid Basis

EigenWijsheid VIP 

 Telefonische intake

 Telefonische intake

 Human Potential Tool

 Human Potential Tool

 3 x 3-daagse Time-Out Retreat

 3 x 3-daagse Time-Out Retreat

 Wekelijkse groepscall via Zoom

 Wekelijkse groepscall via Zoom

 2 x een individuele coachingssessie met Wineke

 2 x een individuele coachingssessie met Wineke

 2 x extra coachingssessie van een uur met Wineke

 Masterclass Voedingskundige: Van Vulling naar Voeding

 Masterclass Voedingskundige: Van Vulling naar Voeding

 Orthomoleculair en Leefstijlgeneeskundig persoonlijk consult

 Enneagram Dag: Wie ben jij in essentie verder uitgediept

 Van ma-vr tot 12 uur onbeperkt appen en mailen

Prijs op aanvraag

 

Prijs op aanvraag

 

Bonussen

BONUS #1    Ademsessie t.w.v. € 125,-

In deze ademsessie staat de directe verbinding met jouw essentie centraal. Ademen lijkt zo vanzelfsprekend, maar goed ademhalen en de levensenergie door je lichaam laten stromen brengt je veel meer dan alleen ademhalen. Je ademhaling helpt je om bij jezelf te komen en geeft je ontspanning. Het brengt je naar het nu, naar dat wat belangrijk voor je is.

BONUS #2    Ontspanningsmassage t.w.v. € 55,-

Tijdens een van de retreats word je getrakteerd op een heerlijke ontspanningsmassage, gegeven door een erkend masseuse. Je laat spanning in je lichaam los waardoor je open gaat staan en ontvankelijk wordt voor acceptatie en totale overgave. De ultieme verwenbonus van het Eigenwijsheid Traject!

BONUS #3    Fluistersessie t.w.v. € 125,-

Onder begeleiding met een professional maak je contact met jouw ziel en ontdek je wat je eigenlijk diep van binnen wel weet maar nog niet durft te zien of accepteren. Een fluistersessie helpt je om meer te vertrouwen op jouw innerlijke kracht en wijsheid.

Na dit traject

Wat dit traject je brengt zal voor iedereen anders zijn. Immers jij bent uniek, je hebt je eigen wijsheid en potenties die jij kunt aanboren en inzetten als jij daarvoor kiest. Ik vertrouw erop dat altijd alles op het voor jou juiste moment gebeurt.

Mocht je ondanks dit verhaal toch twijfelen dan is dat ok. Misschien ben je er dan nog niet rijp voor, hoop je dat het wel overwaait of heb je andere redenen waarom het niet kan. Dit traject is specifiek gericht op mensen met dromen, potenties en lef die echt een diepgaande en duurzame verandering willen. Het traject is vooral geschikt voor jou als je voelt dat het echt anders kan, zonder al dat geworstel. Als je het leuk vindt om te ontdekken en onderzoeken wat bij je past en wat voor jou wel of niet werkt. En als je verlangt naar helder inzicht in wie je bent, wat je wilt en hoe dit te realiseren: Kortom: hoe je leeft als een krachtige, liefdevolle, stralende vrouw.

Praktisch

 • Data: start januari 2021 en september 2021
 • Locatie: Landgoed Klein Heidestein in de Poortwachterswoning, Heidestein 5 in Driebergen
 • De Buitenplek in Driebergen is omringd door honderden hectare bos, heide en waterpartijen. Het is perfect bereikbaar per openbaar vervoer en met de auto.
 • Op de Buitenplek hangt een serene, ontvankelijke en fijne sfeer. Er zijn lichte prettige ruimtes gecreëerd voor ontspanning, fysieke inspanning en verdieping.
 • Alle activiteiten worden deskundig begeleid door betrokken professionals met zeer ruime ervaring in hun vakgebied.
 • Er is plek voor maximaal 8 vrouwen.
 • Zodra je je hebt ingeschreven en betaald, is je inschrijving definitief en ontvang je een uitnodiging voor het eerste gesprek.
 • Het is mogelijk om gespreid te betalen. Neem dan even contact op via wineke@buitenplektimeout.nl.
 • Kijk voor mogelijkheden voor vergoedingen onder Data en kosten.

Stap in jouw potentie en ontdek jouw EigenWijsheid

Ga je mee?

Samen met acht gelijkgestemde vrouwen zes maanden lang ontdekken en ervaren wie jij bent?

De weg bewandelen naar jouw eigen wijsheid en potentieel?