fbpx

avontuurlijke stellen

voor bewuste

in de bergen

Energyboost

Energyboost in de bergen voor bewuste, avontuurlijke stellen

Dit is dé APK voor jullie relatie. Speciaal voor stellen die houden van diepgang, plezier en uitdaging in een relaxte setting.

Hebben jullie genoeg van

 • Alle afleidingen, de drukte, het maar doorrennen?
 • Te weinig tijd voor elkaar hebben?
 • De voorspelbaarheid en vanzelfsprekendheid in jullie samenzijn?

Willen jullie

 • Jezelf en elkaar graag nog beter leren kennen en begrijpen?
 • Elkaar opnieuw bekijken en nieuwe dingen ontdekken?
 • Volop genieten in een prachtige omgeving met andere gelijkgestemde stellen?

En zoeken jullie

 • Meer diepgang, energie en verbinding met jezelf en je partner?
 • Tools om jullie relatie te boosten?
 • Plezier, uitdagingen en volop inspiratie?

HOE DAN?

GA TERUG NAAR JE NATUUR

GUN JEZELF EN JE PARTNER EEN 5-DAAGSE ENERGYBOOST IN DE BERGEN

Terug naar je natuur

” De energyboost was precies wat we zochten en nodig hadden!”


De 5-daagse Energyboost in de bergen is een inspirerend retreat voor bewuste stellen die midden in het leven staan.

 Die elkaar opnieuw willen bekijken en ontdekken op een avontuurlijke, speelse, diepgaande wijze.

Die willen groeien en ontmoeten, op een prachtige plek in de natuur.

Maak nu de keuzes die jullie verder helpen, die jouw en je partner in je kracht zetten en jullie ogen weer doen stralen.

“Bij Buitenplek Time-Out krijg je je persoonlijke APK”

Waarom een 5-daagse met je partner?

De relatie met je partner is meestal een van de belangrijkste relaties in je leven. Het is een spiegel waar je in kunt kijken en je onbewuste behoeften, verlangens, frustraties of pijn op projecteert. Heel menselijk. En soms verdomde lastig.
Als je de intentie hebt om bij elkaar te blijven, is het de moeite waard om elkaar te spiegelen en blijven ontmoeten op verschillende lagen. En te zoeken naar het plezier, de verbinding en de liefde tussen jullie twee. Voor nu en later.

Het globale programma

Wij hebben een super gaaf 5-daags programma samengesteld die je relatie op verschillende vlakken optimaliseert. We werken met de thema’s veiligheid, vertrouwen, communicatie, intimiteit en liefde. Al je zintuigen worden geprikkeld. En er is aandacht voor hoofd, hart en lichaam.

Elke ochtend starten we om 8 uur kort met lichaamswerk en een meditatie, gedicht of mindfulness gevolgd door een wisselend programma waarin we o.a. gebruik maken van het Enneagram, de Argentijnse tango (deze hoef je niet te beheersen hoor) muziek en stemwerk. In de middagen gaan we een paar keer de bergen in om heerlijk te wandelen maar ook om jezelf en elkaar te stretchen met interventies zoals abseilen en klettersteig én gaan we bij goed weer een top bereiken. Alles is vrijwillig en niets hoeft. Dat is aan jullie.
In de avond is er een deelronde en sluiten we de dag rond 22 uur af.
Naast het programma is er voldoende vrije tijd om je eigen tijd in te delen. Er is genoeg te zien en ontdekken in de omgeving.

We verblijven in een prachtig, groot, luxe, modern houten chalet met jacuzzi in de bergen. En iedere dag wordt er vers voor ons gekookt.

We dagen jullie uit! Jullie ontdekken nieuwe kanten aan jezelf en elkaar maar bovenal zullen de inzichten leiden tot meer verbinding, plezier, dankbaarheid en liefde.

Wineke van Doezelaar

heeft ruime 20 jaar ervaring als zelfstandig communicatiemanager en adviseur. Zij volgde naast haar werk vele opleidingen op het gebied van bewustzijns- en persoonlijke ontwikkeling waaronder de 3-jarige opleiding Toegepaste Integrale Psychologie, Oplossingsgericht – en Systemisch werken en diverse stilte retreats. Daarnaast is zij NLP master, ACT therapeut en Human Potential Coach. Ze is een authentieke communicatie-expert, inspirator en coach die graag de diepte ingaat en geen enkel onderwerp schuwt.
Ze heeft een paar jaar geleden besloten haar hart te volgen en is inmiddels gespecialiseerd in de organisatie en begeleiding van retreats voor vrouwen. Daarnaast geeft zij muzikale theaterlezingen over ‘Bezieling op de werkvloer’.
In haar vrije tijd speelt ze piano, zingt, leest, schildert, tennist en danst de Argentijnse tango met haar liefdespartner Mike met wie ze samenwoont in Driebergen, en is ze moeder van één zoon.

Mike Nikkels

Mike is een multi potential en heeft o.a. ruime ervaring als trainer op het gebied van persoonlijke ontwikkeling binnen het onderwijs en werkte o.a. met Human Dynamics, NLP, energetisch werk en is een kei in het Enneagram. De laatste jaren werkt Mike geregeld als interim schooldirecteur op middelbare scholen. In zijn vrije tijd kookt, leest en klust hij graag maar het liefst is hij in de bergen waar hij sinds zijn 24e al vele tochten heeft gemaakt als toertochtleider en sinds een jaar ook mannenretreats begeleidt. Hij is gecertificeerd leider bij de NKBV. Een veelzijdig getalenteerde man, bescheiden en avontuurlijk. Trotse vader van een zoon en dochter. En woont samen met Wineke.

Wineke en Mike zijn ruim 5 jaar liefdespartners en ontmoetten elkaar tijdens de tango. Met ups en downs hebben zij zich individueel en met elkaar ontwikkeld tot fijne, liefdevolle mensen die van uitdagingen houden. Het is hun behoefte aan diepgang en groei, hun gemeenschappelijke interesses én de liefde die hen bindt.

GUN JIJ JEZELF EEN TOP ERVARING?


“Mijn grootste inzicht was dat ik mag stoppen mijn verlangens te projecteren op mijn partner”. 

Waarom een Energyboost bij Buitenplek Time-Out?

Omdat:

 • Jullie vijf hele dagen onder enthousiaste en liefdevolle begeleiding met jezelf en elkaar aan de slag gaat in een ontspannen vakantiesfeer in de natuur.
 • Wij een appèl doen op jullie innerlijke wereld en kracht en dit combineren met een aantal diep werkende wijsheden uit het Enneagram en onze eigen toolbox.
 • Jullie een Enneagram test doen en daar een verslag van krijgen met persoonlijke toelichting op ieders essentie kwaliteiten en uitdagingen.
 • Nu eindelijk helder wordt waar jullie elkaar soms mislopen.
 • Jullie lekker fysiek aan de slag gaat op locatie met lichaamswerk, de tango, je stem en in de bergen o.a. met abseilen en klettersteig.
 • Er aandacht is voor hoofd, hart en lichaam.
 • We onderzoeken hoe jullie de uitkomsten van deze dagen kunt verweven in je relatie.
 • Ons programma waanzinnig goed is afgestemd op stellen zoals jullie.
 • De kwaliteiten, ervaringen en liefdevolle begeleiding van Wineke en Mike een perfecte combinatie vormt om jullie relatie een boost te geven.
 • Je op een prachtig modern, luxe chalet verblijft waar jullie na 5 dagen niet meer weg willen.
 • Het eten super lekker is en vers bereid wordt.
 • Jullie het waard zijn!

 

Uitzicht vanuit luxe, moderne Franse chalet

“Mike is een gepassioneerde berggids, waar ik met bewondering van heb geleerd in uitdagend terrein. En een fijne vent die zich open en verbindend opstelt in de groep. Wat mij betreft voor herhaling vatbaar!”

Vincent HooftmanDeelnemer mannenretreat

“In deze korte tijd heb ik veel geleerd van Mike. Het vertrouwen dat hij me gaf dat ik zelfstandig terug kon komen heeft me goed gedaan. Wat heb ik een stappen gezet deze week, letterlijk en figuurlijk.”

Richard PiersmaOsteopaat, deelnemer mannenretreat

“Buitenplek Time-Out is voor mij een ervaring om nooit te vergeten. Ik heb stappen gezet die ik daarvoor niet durfde.”

Sharon LammersExecutive assistant

“De wandelcoachsessie met Wineke heeft mij het inzicht gebracht waar ik naar op zoek was”.

Madeleine van der HeijdenCommercieel manager

Voor wie is een Energyboost geschikt?

Of je nu een relatie hebt, samenwoont of getrouwd bent. En of je nu wel of geen kinderen hebt. Dat maakt voor ons niks uit. Je hoeft zeker geen problemen te hebben in je relatie. Zie deze Energyboost als onderhoud en optimalisatie van je relatie. Met een hoge factor genieten en plezier.

De Energyboost is uitermate geschikt als je houdt van natuur en wandelen, avontuur en diepgang, graag de uitdaging aangaat, of een zetje kunt gebruiken.

Je hebt geen tango- en wandelervaring in de bergen nodig.
Wel gaan we ervan uit dat je een wandeling van ongeveer 2,5 uur aankunt. We stemmen het niveau af op de groep.

Deze Energyboost is niet geschikt als je heftige relatieproblemen hebt of op het punt staat om uit elkaar te gaan. Dit is geen laatste redmiddel en we zijn geen therapeuten.


“Ik heb veel nieuwe inzichten gekregen. En om liefdevoller en zachtaardiger met mezelf om te gaan. Ik ben Wineke en haar team zeer dankbaar”. Mariette Pinas.

De 5-daagse Energyboost is inclusief:

 • Alle aangeboden activiteiten en begeleiding.
 • Overnachtingen: 5 overnachtingen in 2-persoonskamer met eigen luxe badkamer en toilet.
 • Bedlinnen en handdoeken.
 • Gebruik van sauna, jacuzzi en bergsport attributen.
 • Deels vegetarische maaltijden: 5x ontbijt, 3x lunch, 5x diner
 • Onbeperkt koffie, thee, sappen, fruit en versnaperingen.

Bonus #1 Enneagram test

Ontdek je Enneagram zijnstype aan de hand van de Enneagram test met een persoonlijke toelichting ter waarde van € 175 euro (meer informatie over het Enneagram)

Bonus #2 Systemische coaching

Een 1 op 1 systemische coaching met Wineke ter waarde van € 125. Systemisch coachen kan je een andere kijk geven op je relatie door dat je niet praat en denkt maar echt gaat voelen en ervaren.

De prijs

De prijs voor de 5-daagse Energyboost in de bergen van 18-23 oktober 2020 inclusief de bonussen is:

€ 997 per persoon inclusief 21% BTW.

De 5-daagse Energyboost is exclusief vervoer, reisverzekering en annuleringsverzekering.


Er is slechts plek voor 4 koppels

Meld je dus NU aan


“De systemische coaching met Wineke is enorm waardevol voor me geweest.” Monique van der Weijden

 

Praktisch

 • Datum: zondag 18 oktober 2020 om 14.00 uur – vrijdag 23 oktober 2020 16.00 uur.
 • Locatie: Chalet Les Trois Canards, Chatel, Auvergne-Rhône-Alpes in Frankrijk.
  NB. Mocht deze regio vanwege het Coronavirus code oranje krijgen dan gaat het retreat toch gewoon door. Vooral omdat ons land inmiddels voor een deel ook oranje kleurt en een verblijf in de bergen veiliger is. We houden ons tijdens het retreat wel aan de hygiëne- en afstandsregels. We gaan hierbij uit van eigen verantwoordelijkheid en vertrouwen.
 • Het chalet is modern en luxe en beschikt over 5 slaapkamers met elk een eigen badkamer en toilet. Ook is er een jacuzzi en een sauna. Het ligt aan een doodlopende straatje en kijkt uit over de bergen. Het chalet is per auto perfect bereikbaar.
 • Alle activiteiten worden deskundig begeleid door Wineke en Mike.
 • In het chalet hangt een serene, ontvankelijke en fijne sfeer. Er zijn lichte prettige ruimtes voor ontspanning, fysieke inspanning en samenzijn.
 • Jullie overnachten in een 2-persoons kamer met 2-persoons bed met luxe badkamer.
 • Een dag start om 8 uur en rond 22 uur sluiten we de dag af.
 • Er is plek voor maximaal 4 stellen. Dus volop ruimte voor persoonlijke aandacht en ontmoetingen. Op tijd aanmelden is verstandig.
 • Zodra jullie je hebben ingeschreven en betaald, is de inschrijving definitief. Jullie ontvangen ruim een week voor aanvang een mail met meer praktische informatie.
 • Vanzelfsprekend houden wij rekening met de dan geldende regels rondom het corona virus.
 • Hebben jullie nog vragen of willen jullie eerst persoonlijk kennismaken, neem dan contact op met Wineke 06 5588 3567.

“De 5-daagse bij Buitenplek Time-Out is precies wat wij nodig hebben”.

Na 5 dagen:

Stroomt er weer nieuwe frisse energie in jou en je partner.
Hebben jullie grenzen verlegd en avonturen beleefd.
Zijn jullie opgeladen en uitgerust.
En hebben jullie volop inspiratie om elkaar in liefde te blijven ontmoeten.

Nieuwsgierig en……

Verlangen jullie naar rust, inspiratie, verdieping en plezier met elkaar?
Ontdekken wat jullie energie geeft in de relatie?
De potenties van je relatie ontdekken en op de juiste manier inzetten?
En ook vakantie vieren op een prachtige plek?

Kom naar de 5-daagse Energyboost in de bergen!

En ga ontspannen, opgeladen, geïnspireerd en met super waardevolle  inzichten weer huiswaarts.

Rust en natuur werkt magisch en helend